Kojovej Kyseliny Prášok bielenie Pokožky z kozmetických surovín inhibuje melanínu depigmentation


Štítky: prášok bielkovín, hyalurónová, arbutin sérum, lesk nechtov, a4 kabelka, afro vlasy olej, prírodné cosmatics, kolagénu, tabak, maca koreň.

€13.51
  • Skladom
  • w390



  • Zložka: Rastlinného extraktu
  • Použitie: Telo
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: lesk

Názov produktu:Kojovej Kyseliny Výrobku Vzhľad:Biely prášok Obale Výrobku:Hliníkovej fólie taška Skladovanie :výrobok je zapečatené a uložené na suchom, chladnom a dobre vetranom mieste Doby Platnosti:2 rokov, Čo je kojovej kyseliny? Kojovej kyseliny, známe tiež ako kojovej kyseliny a kojovej kyseliny, je druh melanínu špecifický inhibítor. Vstupuje do buniek pokožky a pôsobí na iných biologických enzýmov v bunkách. Nemá žiadne toxické účinky na bunky. Zároveň je možné zadať, medzibunková látka a forma medzibunková glia, ktorý zohráva úlohu pri ochrany vody a pružnosť pokožky. V súčasnosti sa už používajú v rôznych kozmetika, aby kozmetiky pre bielenie pehy, starecké škvrny, pigmentácie a akné. To je široko používané v oblasti medicíny a potravín.

1. Nanáša sa v oblasti kozmetiky. V ľudskej koži, kojovej kyseliny môžu obmedzovať tyrozinázu syntéza, tak to môže výrazne inhibujú tvorbu melanínu v pokožke, a je bezpečné a netoxické. To neprináša leukoplakia sequela. Kojovej kyseliny, bola začlenená do make-up vody, pleťové masky, mlieko a krém. To môže produkovať high-grade zubov kozmetiky, ktoré môžu účinne liečiť pehy, starecké plakety, pigmentácia, akné a tak ďalej. 2、 spracovania Potravín. Kojovej kyseliny môžu byť použité ako prídavná látka udržať čerstvé, antiseptické a antioxidant. Je dokázané, že kojovej kyseliny môžu obmedzovať transformácie dusitan sodný do karcinogénnych nitrozamínov v slaniny, a okrem kyseliny kojovej kyseliny v potravinách nebude mať vplyv na chuť, vôňu a textúru potravín; kojovej kyseliny, je tiež surovinou pre výrobu maltol a etyl maltol, a to je široko používaný pri spracovaní potravín. 3. Liek. Ako kojovej kyseliny nemá žiadne mutagénne účinky na eukaryotic cells, to môže tiež odstrániť vnútorné voľné radikály z tela, zvýšiť silu leukocytov a tak ďalej, ktoré je prospešné pre ľudské zdravie. Preto, kojovej kyseliny bolo použité ako surovina z cephalosporin antibiotiká, a hotový liek vyrába sa používa na liečbu bolesti hlavy, bolesť zubov a lokálne zápaly a ďalšie choroby, s ideálnymi analgetické a protizápalové účinky. 4. Kojovej kyseliny a ich deriváty, ako acetát, majú určitý stupeň antibakteriálne, nikto čas alebo kumulatívne stimulácia pokožky, a môže byť použitý ako konzervačné látky pre kozmetiku a potraviny. To môže výrazne absorbovať ultrafialové lúče, liečbu a prevenciu tvorby kože, ako sú pečeňové škvrny, pomáhajú udržiavať vlhkosť a redukujú vrásky na koži. 5. Kojovej kyseliny a ich deriváty sa používajú ako bieliace činidlá v kozmetickom priemysle, a môžete tiež hrať rolu antiseptické a hydratačné. V potravinárskom priemysle, kojovej kyseliny môžu byť používané ako potravinové prísady, konzervačné prísady, konzervačné látky a farbivo


Khaled Elsaed2005
2021-02-10
5/5
As an order received, I try after I will put the comment
Kfarmerbmploans
2021-01-15
5/5
Je pas Esaie
Sunnyday27
2020-08-25
1/5
I messaged the seller to show me how to use exactly but unfortunately doesn’t reply at all so I wll give 2 star only / seller not responding and seems to be not care
Cruzbilly78
2020-09-02
5/5
Very good product
Kepandjep
2020-11-19
4/5
Not tested yet

Napísať recenziu

Súvisiace produkty